Le Tan
how to

Klik op de link voor de instructies

5358_1

Le Tan In the can 150g

Dit is AustraliŽ's nummer 1 onder de bruiningsproducten, per minuut wordt er in Australie 1can per minuut verkocht. Verrijkt met vitamine E verrijkt en hydrateert…. als het gaat om een natuurlijke uitziende teint is dit een perfect product.
De donkere brons kleur variant is gebaseerd op de eco formule die zorgt voor een rijke, donkere, 'Griekse eiland' stijl teint.

5375_1

Instant Lotion 150ml

Eenvoudiger dan dit bestaat eigenlijk niet. Le Tan Instant zelf bruining Lotion smeert zo gemakkelijk uit op uw huid.

Fading als een natuurlijke teint waardoor niemand zal zien dat u dit resultaat heeft bereikt zonder dat de zon uw huid heeft gekust.

5634_1

Foaming Mousse 110ml

Deze mouse is eenvoudig aan te brengen. Het extreem luchtige schuim is het makkelijkst in gebruik en kan goed worden verspreid over uw lichaam om ervoor te zorgen dat er geen vlekken achterblijven. De Bronze/Deep brons varianten bevatten een zachte karamel tint voor een gouden, zonovergoten gloed.
De donkere brons kleur variant is gebaseerd op de eco formule die zorgt voor een rijke, donkere, 'Griekse eiland' stijl teint.

5499_1

Instant Face 75ml

Specifiek ontwikkeld voor je gezicht, Le Tan Instant Face Tan. Dermatologisch voor alle huid typen getest en bevat vitamine E en antioxidanten om te helpen de huid te hydrateren en de tekenen van veroudering te verminderd.

5799_1

Foaming Mousse bronze 110ml

Deze mouse is net als de foaming mousse eenvoudig aan te brengen. Het extreem luchtige schuim is het makkelijkst in gebruik en kan goed worden verspreid over uw lichaam om ervoor te zorgen dat er geen vlekken achterblijven. De Bronze variant bevat een zachte karamel tint voor een gouden, zonovergoten gloed.

Wordt geleverd met een gratis skinny riem!
(zolang de voorraad strekt)

5411_1

Jet dry 100g

Wil je een prachtige stralende teint maar heb je geen tijd?

Geen probleem, Jet dry is ontwikkled om dit op te lossen!
De droogtijd van Le Tan Jet dry is slechts 3 minuten en levert onmiddelijk een mooie, streeploze teint.

Met een ultra fijne nevel het ultieme product binnen handbereik